Themabijeenkomst | Circulariteit in de railinfraketen

Locatie

Nieuwe Crailoseweg 8
1222 AB Hilversum

Openstelling

15 September

Te zien en te doen

Seminar

Faciliteiten

Binnen, Catering, Overdekt, Rolstoelvriendelijk, Sanitair
p

Organisatie

voestalpine Track Solutions Netherlands
Royal HaskoningDHV

Hoe wordt een railinfraproject zo klimaatneutraal en circulair mogelijk uitgevoerd? Wat doen we als verschillende marktpartijen om bij te dragen aan de hoge duurzaamheidsambities in de railinfra. En tegen welke uitdagingen lopen we als branche aan om de circulaire doelstellingen ook daadwerkelijk te realiseren? Tijdens dit seminar laten we aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden zien hoe partijen uit de keten hier mee om gaan en gaan we tijdens de paneldiscussie met elkaar in gesprek over de vraag in hoeverre we op deze manier in 2030 tevreden terug kunnen kijken op de behaalde resultaten.

Een greep uit de verschillende sprekers die hun licht laten schijnen op circulariteit in de railinfraketen:
» Louis Latorre Geurts – ProRail
» Maurits Maljaars – Royal HaskoningDHV
» Akkie Stomphorst – voestalpine Track Solutions Netherlands

Aan de paneldiscussie neemt ook Reinout Wissenburg, Directeur Duurzaamheid bij ProRaildeel. Uiteraard mag een rondleiding naar onze hergebruikfabriek (voestalpine Track Solutions Netherlands) niet ontbreken in het programma en sluiten we gezellig af met een netwerkborrel om in een informele setting gezellig na te praten.

Aanmelden
Wil je dit niet missen? Geef je dan nu al op voor het seminar ‘Op weg naar 2030: Circulariteit in de railinfraketen – een project in de praktijk ‘ op vrijdag 15 september 2023 vanaf 14.00 uur! Deel en vergroot jouw kennis en maak daarnaast gebruik van de gelegenheid om te netwerken met branchegenoten. Meld je hier aan.

Ook interessant?