Stap in de treinen van Eurailscout Inspection & Analysis B.V.

Locatie

Soesterweg 300
3812 BH  Amersfoort

Openstelling

15 September

Te zien en te doen

Openstelling project of gebouw, Rondleiding, Tentoonstelling

Faciliteiten

Binnen, Buiten, Catering, Kinderactiviteiten, Overdekt, Sanitair
p

Organisatie

Eurailscout Inspection & Analysis B.V.

In opdracht van infrabeheerders en onderhoudsbedrijven, meet en analyseert Eurailscout Inspection & Analysis B.V. de kwaliteit van de spoorweginfrastructuur in Europa (o.a. Nederland, Denemarken, Duitsland en Frankrijk).
Met moderne meet- en inspectietreinen en (hand)apparatuur verzamelen we data over de conditie van spoorstaven, spoorgeometrie, wissels, bovenleiding en treinbeveiligingsinstallaties. Vervolgens verwerken, analyseren en presenteren we deze data om onze klanten te adviseren over de veiligheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van het spoor.

Altijd al een meet- en inspectietrein van binnen willen zien? Dit is je kans want tijdens de Raildag op 15 september zijn er diverse meet- en inspectietreinen opgesteld die je kunt bewonderen. Daarnaast
laten we meetapparatuur zien waarmee handmetingen kunnen uitvoeren op spoorstaven en krijgt u een kijkje in de wereld van de data analyse.

Ben je nieuwsgierig geworden maar wil je eerst nog meer informatie? Bekijk onze website

We verwelkomen jong en oud graag op vrijdag 15 september tussen 10.00 uur en 15.00 uur.
Vanuit veiligheidsoogpunt is het noodzakelijk om dichte schoenen te dragen. Bij het betreden van ons terrein zal er een korte veiligheidsinstructie gegeven worden.

We zijn met regelmaat op zoek naar mensen die ons mooie bedrijf samen met ons verder willen brengen. Spreekt Eurailscout je nu al aan? Bekijk hier onze vacatures.

We zien je graag op 15 september!

Ook interessant?