Ontdek de onzichtbare wereld achter het spoor

Locatie

Soesterweg 244
3812 BH  Amersfoort

Openstelling

15 September

Te zien en te doen

Interactief, Simulator, Tentoonstelling

Faciliteiten

Binnen, Catering, Overdekt, Rolstoelvriendelijk, Sanitair
p

Organisatie

CGI
InTraffic
Ordina
ProRail
TCS

Ontdek de onzichtbare wereld achter het spoor

Technologie is tegenwoordig niet meer weg te denken, bijna alles wat we doen is ermee verweven. En zo is dit ook op het spoor. De treinen die rijden, wissels die omgaan, een rood sein, reizigersinformatie: alles wat je aan de buitenkant ziet wordt door technologie aangedreven. De technologie erachter is vaak onzichtbaar, maar ook onmisbaar. En dat is precies waar ProRail ICT en haar IT-partners Ordina, CGI, TCS en InTraffic zich dagelijks mee bezig houden.

Wil je een kijkje nemen in die onzichtbare wereld achter het spoor? Of ben je benieuwd hoe jij bij kan dragen aan die wereld? Kom dan op 15 september bij ons langs op het Railcenter.

Demonstraties
Tijdens de raildag op 15 september laten we verschillende technologische toepassingen op het spoor zien. Zo kun je zien hoe treinverkeersleiders in een digitale omgeving worden opgeleid aan de hand van simulaties, kun je als echte treinmachinist een ritje maken in een simulatieomgeving en verschillende scenario’s oefenen en testen op het spoor. Kortom, een hoop te zien en beleven!

Kom langs op 15 september
Op 15 september vind je ons in het Railcentergebouw waar je onder andere ook een rondleiding kan volgen. Kijk voor meer informatie en aanmelden op deze pagina.

Ook interessant?