Kom kijken in en onder de trams bij HTM, locatie De Werf

Locatie

De Werf 30
2544 EK Den Haag

Openstelling

16 September

Te zien en te doen

Interactief, Openstelling project of gebouw

Faciliteiten

Binnen, Buiten
p

Organisatie

HTM Personenvervoer N.V.

De HTM locaties De Werf en ’s Gravenmade openen 16 september de deuren voor belangstellenden. Neem deze dag een kijkje in de keuken en zie hoe we bepaalde werkzaamheden uitvoeren. Je mag het ook zelf proberen! Daarnaast kunnen MBO en HBO leerlingen kennis maken met HTM als bedrijf en leerschool. Alle onderdelen van de afdeling Infrastructuur zijn op het opleidings- en opslagterrein ’s Gravenmade aan de Delftweg in Rijswijk. Alle andere onderdelen vinden plaats in HTM locatie De Werf, De Werf 30 in Den Haag, bij de afdeling Voertuigen.
Locatie De Werf
Op de locatie De Werf zijn de medewerkers van de afdeling Voertuigen hartstikke trots en laten graag zien wat zij doen om te zorgen voor de betrouwbaarheid van de trams. Door samen te werken en hun expertise te delen, blijven zij bouwen aan een vervoerssysteem waarop onze reizigers kunnen vertrouwen.

Hoe zij dit doen laten de medewerkers deze open dag zien bij de verschillende onderdelen.
Onze technici demonstreren hoe zij de staat van de wielen controleren, inclusief het controleren op slijtage, beschadigingen of afwijkingen. Ze laten zien hoe ze gebruikmaken van gespecialiseerde gereedschappen en apparatuur om eventuele problemen te identificeren en aan te pakken. Zo zie je hoe de revisie van draaistellen wordt gedaan, Na het grondig inspecteren van onder andere de wielen, assen, vering, remmen, lagers en schokdempers worden de draaistellen indien nodig gerepareerd of vervangen.

Altijd al eens onder een tram willen kijken? Dat kan zeker deze dag. Onder begeleiding krijg je de kans om de verschillende componenten en systemen te bekijken die zich onder de tram bevinden. Onze ervaren technici zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en uitleg te geven over de werking van deze onderdelen. Verder laten we zien hoe we het draaistel onderhouden van onze trams en krijg je uitleg over de bestuurderscabine. Wat zit daar allemaal in aan techniek? Te veel om op te noemen.

Onze collega’s van HR / Recruitment zijn op deze dag op beide locaties aanwezig met een recruiter / HR adviseur. Samen met een voorman/operationeel manager beantwoorden zij vragen en ben je geïnteresseerd in werken bij HTM, dan kun je ter plekke bij hen op speeddate. Je krijgt dan eerst een gesprek met een recruiter/HR adviseur en vervolgens met iemand uit de business. Na dit gesprek krijgt je direct te horen wat de vervolgstap is.
We zien je graag, dus tot 16 september tussen 10.00 en 15.00 uur!

Ook interessant?